~My Dreamworld~
Szerkesztő

Manami...

Egy 24 éves lány vagyok, aki rossz szokása szerint, bezárja magát a saját világába.A hobbimnak élek… és az álmaimnak. Nem vagyok, lányos jellem, bár időnként kibújik belőlem a „hercegnő”. Sokszor mogorva és kicsit nyers vagyok, ám ez csak amolyan álarc, ami mögé elbújhatok, a világ elöl. Nagyon szeretek írni, de néha kifogyok az ihletből és ilyenkor nehezemre esik gép elé ülni. Az első komoly és befejezett fanficem a Who we are.

A Desingért köszönet:http://lindadesign-nonstop.hu

 
Chat
 
cseréim

 

Fanficek/Szerepjátékok:

Dorcii-FingerOfFate--

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji zen”

Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji zen”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji zen”Kapcsolódó kép

Kapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji”Kapcsolódó kép

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „YOOSUNG EMOJI”Képtalálat a következőre: „YOOSUNG EMOJI”Kapcsolódó kép

Képtalálat a következőre: „YOOSUNG EMOJI”

24/26 szabad hely

Blogok:

Edina-Emmie-Nina-TwinsOfMay

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”

Kapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”707 Sticker 04File:Ray Emoji.gif

File:Ray Emoji1.gifFile:Ray Emoji2.gifFile:Ray Emoji3.gifFile:Ray Emoji4.gifFile:Ray Emoji5.gif

File:Ray Emoji6.gifKéptalálat a következőre: „saeran emojis”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „saeran emojis”Képtalálat a következőre: „saeran emojis”

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji jumin”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji jumin”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji jumin”

File:V Emoji3.gifFile:V Emoji2.gifFile:V Emoji1.gifFile:V emoji.gif

24/28 szabad hely

 
Vendégek
Indulás: 2014-07-05
 
Főoldal

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Nine!

Nishihara Manami  2018.03.17. 15:09

Képtalálat a következőre: „devilman crybaby gif”

Sziasztok!

Rég nem jelentkeztem és még régebben nem írtam az IhC –nak új részt ma mind a kettő megtörtem végre volt energiám folytatni a részt bár nem ez lett az eddigi legjobb. Nagyon nehezen készült el ez a rész, de megpróbálom összekaparni magam annyiira, hogy az ígért történeteket végig csinálom. Késő még jelentkezek helyzetjelentéssel, de most még van pár dolgom. Addig is jó szórakozást.

Remélem, tetszik, majd kommenteket szívesen várom.

Happy Birthday!!

Nishihara Manami  2018.01.26. 23:54

Kapcsolódó kép

Sziasztok!

Újra jelentkezem. Íme, újra eltelt egy év, (2015. január 19.) hogy elkezdtem a Who we are –t. Immáron három éve. Viszont most nem feltétlenül ezért írok új bejegyzést az oldalra.

Egy rész kifejezetten örülök, hogy a facebookos oldal megjelenése őt szépen nő az oldal látogatóinak száma. Köszönöm nektek. Más részt és ez a lényegesebb számomra… Ma van egyik kedvenc főhősnőm születésnapja méghozzá az első Mystic Messengeres fanficem főhősnője Emilia Gill holnap pedig Esther az iker testvére születésnapja. Igen ők ugyan hiába egyformák születésnapjuk mégsem egy napra esett, persze a történetből majd kiderül, hogy miért.

Emilia és Esther születésnapja alkalmából úgy döntöttem ki kerül az oldalra a Fairy in the Darkness első fejezete. Kifejezette szerette ezt a fanficet bár már épp kezdett elévülni így nem bánom, hogy végül most volt erőm neki ülni.

Nos, ez most ilyen rövidke bejegyzésre sikerült, az új fanfic remélem, elnyeri majd tetszéseteket és ígérem, próbálom hozni miden eddig megjelent fanfic részeit.

Addig is jó szórakozást és jó éjt.

Sziasztok!

Helyzet jelentés

Nishihara Manami  2018.01.13. 20:50

Kapcsolódó kép

 

Sziasztok!

Boldog újévet kívánok minden kedves látogatónak. Remélem mindenkinek eddig jól telik az újév. Nos, nekem kicsit zűrösen, de meg vagyok.

Dolgozgatok és próbálom összekaparni magam. Olvasok az óta is… épp ma fejeztem be az Árnyak urát és próbálom feldolgozni, hogy, folytathassam a Csontvárossal.

Igazándiból nem is nagyon tudom, mit írjak. Nem igazán volt lelki erőm írni, de szinte minden nap neki állok vissza – visszaolvasni az IhC – ben hogy ihletet merítsek, de nem úgy megy, ahogy terveztem. Továbbra sem adom fel. Még mindig aktuális az árnyvadász fanfictionom bár egy ideje ahhoz sem nyúltam hozzá.

Januári köröm, munktársaim nagyon dicsérik:

 

 

Kis nasi az olvasáshoz és a játékhoz.

Brad miközben nézte ma az Oroszlán királyt egy narancson élte ki kreatív hajlamait:

Megérkezett a Végzet ereklyéi teljes sorozat és az eddigi Gonosz fotélyok, melynek új kötete angolul 2018. december 4.-én jelenik meg. Nálunk hát ez még biztos egy fél év lesz...

És a szent háromság: Árnyak ura, Csábításból jeles és Mystic Messenger. Én jót nevettem, de drága barátnőm azt mondta, hogy régen rosz, ha ez a szent háromság.

Nos, egyelőre ennyit tudok nektek írni, ha valami változás van, ígérem, jelentkezem.

Addig is jó szórakozást.

Sziasztok!

Facebookos oldal, Cassandra Clare könyvek, Rajz, Új történet...

Nishihara Manami  2017.12.26. 23:29

Sziasztok!

 

Képtalálat a következőre: „saber fate gif”

Kisebb hírekkel jövök. Sajnos nem tudtam még folytatni az Ihc – t, de igyekszem újra ihletet merteni. Jelenleg nagyon dolgozom egy új fanficen amit ezelőtt is említettem ami az Éjfél kisasszony alapján készülő Underworld Shadows első fele Angelic Origin névre hallgat.

 

Végre megérkeztek könyveim és az Árnyak urának, már a kétszázötvenedik oldalán tartok, ami nálam már nagyon nagy szó. Izgalmas, idegörlő, fordulatos. Az Árnyak ura akár csak az Éjél kisasszony magával ragadó könyv ezért is kezdtem bele egy sajátba általuk. 

A könyv által ihletett főhősnőm kinézetére, fegyverére kerestem ihletett a neten mire egy ismrős karakterbe botlottam.

 

Egykor ez a karakter már megfogott egy Ao no Exorcist fanfic főhősének de végül nem jutottam messzire vele… nem is lényeg. A lényeg h a karakter először egy régen látott animémbe tűnt fel vagy kemény két másodpercre, de most már anime is készült róla. Ő pedig nem más, mint Jeanne D’Arc a Fate Apochrypha főhősnője.

 

Igen hozzá vissza vezetve elkezdtem ma az animét is. Régiekben kedvenc szereplőm Saber azaz Arthuria Pendragon jogos örököse (és jó maga is megjelenik említőlegesen) Mordred is megjelenik. Már is imádom őket :3.

 

Ezek mellett nem olyan rég ötletet kaptam egy munkatársamtól és csináltam egy Facebookos oldalt a My Dreamworldnek. Kérlek titek amennyiben tetszik like –oljátok, ha érdekelnek az írások jelezzétek nekem ott is. Előre is köszönöm. 

 

Egy hónapja kb megpróbáltam megtervezni új fanficem főhősnőjét, de ő még változni fog. Feltöltöm az oldalra a kész képet is. Főleg még a fenti hölgyek mintájára.

 

Mivel nem igazán tudok jelenleg az IhC –val mit kezdeni, gondoltam a többi fanficemből töltögetek majd fel, hogy addig se unatkozzatok, míg eredményset nem tudok kiadni a kezemközül.

 

A karácsony… nos hét elején betegeskedtem kissé, de hétvégére összekapartam magam annyira, hogy neki álljak a tervezett sütésnek. Elég fárasztó volt, két nap is hajnalig dolgoztam vele, de meg lett az eredmény.

 

Ennyi lett volna mára.Továbbra is boldog karácsonyt kívánok minden kedves látogatónak. Igysekszem az ünnepek közt is jelentkezni valami meglepetéssel, addig is jók legytek.

Sziasztok!

november 30

Nishihara Manami  2017.11.30. 18:59

Képtalálat a következőre: „snow anime gif”

Sziasztok!

Ismét elég régen jelentkeztem. Tudom mindig csak kifogásokkal jövök, de most TÉNYLEG JÓ OKOM VOLT. Elkezdtem kultúrálódni. Ami azt illeti elég fura tőlem, neki álltam olvasni és kiolvastam egy könyvet a neves Cassandra Clare –től még pedig az Éjfél kisasszonyt és egy sorozatot is nézni kezdtem ami végképp furcsa tőlem méghozzá Cassandra Clare Csontváros-a alapján készült Shadowhunters –t.

Imádtam a könyvet, ami tőlem nagyon meglepő. December nyolcadikán fog megjelenni a második könyv az Árnyak ura. Már megrendeltem a könyvet és alig várom hogy a kezem közé kaphassam. Eközben, azért nem felejtkeztem meg rólatok, de őszínte leszek jelenleg nagyon nehezemre esik folytatni az IhC -t ugyanis az ihlet nem igazán akar jönni… Ellenben elkezdtem egy Éjfél kisasszony fanficet. Aki ismeri a könyvet, szívesen várom a véleményeteket róla, és ha van érdeklődő a fanficre akkor kérlek jelezzétek.

Ígérem próbálkozni fogok az IhC folytatásával és még karácsony előtt szeretném hozni nektek. Addig pár élet kép az elmúlt hetekből:

Műkörmöm 2017. november 9:

Anyu szüli napi tortája 2017 november 11:

Műkörmöm 2017.november 25:

És a mamanál születtek a napokban kiscsibék Olyan aranyosak :3

Nos jók legyetek addigi jó szórakozást. Sziasztok!

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??