~My Dreamworld~
Szerkesztő

Képtalálat a következőre: „olivier mira armstrong gif”

Manami...

Egy 23 éves lány vagyok, aki rossz szokása szerint, bezárja magát a saját világába.A hobbimnak élek… és az álmaimnak. Nem vagyok, lányos jellem, bár időnként kibújik belőlem a „hercegnő”. Sokszor mogorva és kicsit nyers vagyok, ám ez csak amolyan álarc, ami mögé elbújhatok, a világ elöl. Nagyon szeretek írni, de néha kifogyok az ihletből és ilyenkor nehezemre esik gép elé ülni. Az első komoly és befejezett fanficem a Who we are.

 
MG Vs. FitD
Melyik fanfiction kerüljön előbb ki az oldalra?

Fairy in the Darkness
Mystic Girl
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Spoiler veszély!!! Itt olvashatjátok a szavazáshoz a fanficek tartalmait:

Chat
 
cseréim

 

Fanficek/Szerepjátékok:

Dorcii-FingerOfFate--

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji zen”

 

Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji zen”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji zen”

Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji”

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji”Kapcsolódó képKapcsolódó képKapcsolódó kép

15/17 szabad hely

 

Blogok:

Edina-Emmie-Nina-TwinsOfMay

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Kapcsolódó kép

-

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”Kapcsolódó képKapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji 707”707 Sticker 04

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji jumin”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji jumin”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji jumin”

Képtalálat a következőre: „YOOSUNG EMOJI”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „YOOSUNG EMOJI”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „YOOSUNG EMOJI”

Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”Képtalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „mystic messenger emoji yoosung”

18/22 szabad hely

 
Főoldal

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

Mindig csak a késés...

Nishihara Manami  2017.09.25. 12:27

Képtalálat a következőre: „akagami no shirayukihime gif”

Sziasztok!

Igen tudom. Megint pár hete nem jelentkeztem de jó okom volt rá. Nem húznám a zidőt felesleges magyarázattal de az ok amiért eltüntem hogy a Mystic Messenger új „része” az Another Story azaz V routeja nap viláot látott és teljességében magába szippantott.

Sajnos eddig nem volt lehetőségem a Happy endre és saját magamtól való megkapását feladtam 3 Bad end után. Amint kiérkezi a játék útmutatója neki veselkedek de addig nem szórakozok vele. Elkezdtem már az Ihc kilencedik részének megírását de még messze a vége.

Köszönm türelmeteket és mellettem való kitartásotokat.

Mindenkinek jó szórakozást sziasztok.

Eight!

Nishihara Manami  2017.09.05. 10:37

Kapcsolódó kép

Sziasztok!

Ma végre meghoztam az IhC 8.fejezetét. Nos, elég érdekes volt megírni ezt a részt, mert valahogy teljesen más lett ,mint az elképzeléseim voltak.

Igazság szerint, már tegnap ebédkor sikerült befejezni, de Egyesek, folyton programot csináltak nekem, így mikor este 11kor haza értünk, olyan szépen bealudtam gép mellett, ahogy azt illik. Éppen ezért hajnalba fél5 kor raktam ki a fejezetet, ahogy felébredtem.

Nos annak ellenére, hogy nem tudtam mi lesz belőle, szerintem egész jól sikerült, bár mindig az ilyen részek tetszenek a legjobban.

Remélem nektek is tetszik. Jó étvágyat kívánok hozzá.

 

Izé… Jó olvasást.

Sziasztok!

Fejlemények

Nishihara Manami  2017.09.04. 10:18

Képtalálat a következőre: „takatori kotori gif”

Sziasztok!

Ismét jelentkezem. Tegnaphoz két hete, hogy beköltöztünk az új lakásba. De ma jutott energiám és időm arra, hogy új bejegyzést írjak az oldalra. Egy kicsit hosszabb történetet mesélnék a kieséseimre.

 


Elég húzós volt az elmúlt időszakom. Április óta alakulóban volt egy házépítés, amiben segédkeztem egy barátomnak. Nevezzük őt el Bradnek. Szóval Brad egy olyan barátom volt, akivel kamaszként (úgy 17 évesen) se veled, se nélküled kapcsolatban  voltunk, (legalább is én így tudom megfogalmazni, ami akkor volt köztünk) úgy laza 3 évet.

A kapcsolatunk fő problémái: a féltékenység és a családom volt. A családom nem igazán tudta őt elfogadni, olyannak amilyen, éppen ezért nem szívesen járt át hozzánk, én pedig úgy éltem meg ezt a helyzetet, hogy ő nem is akar velem lenni (mivel ekkoriban csak hétvégén mehettem át hozzá, de ha akart hétköznap ott aludhatott, viszont ő nem igazán rajongott az ötletért, és lássuk, be senki nem szívesen járna, olyan házban, ahol nem szívesen látják).

Szóval a sok vita és ritka találkozások miatt elkezdtem féltékenykedni (ez annyira jellemző!!! -.-) Így kicsit elhidegültünk egymástól. Két évig mondhatni teljesen külön voltunk. Tartottuk a kapcsolatot és időnként átmentem hozzá és az új lányhoz beszélgetni. Nem volt bennem harag… meg semmi olyasmi, amit általában az exe iránt érez az ember.

A lényeg, hogy két évig egy másik lánnyal volt, de lassan egy éve ennek. Szakított a lánnyal és újra beszélgetni és találkozgatni kezdtünk. Aztán májusba (mikor már javában folyt az építkezés) egy alkalommal, mikor ott voltam náluk azt mondta szeretné, hogy hozzá költözzek.

Így alakult, hogy külön költöztünk a családjainktól. Azóta a családom elfogadta őt és segítettek is amiben tudtak. Miután beköltöztünk anyu azt tanácsolta vegyek ki egy hét szabadságot, de nem fogadtam meg, mert volt már egy hét beteg szabim a hónapban, így (mivel nekünk is éjszakás héten kellett költöznünk, miért is ne? ) Az állandó futás és pihenés hiány miatt a harmadik estén kibuktam otthagyva a három műszakot és szalagot. Őszintén? Cseppet sem bántam meg. Mindent megbeszéltünk Braddel és úgy döntöttünk lehet, hogy kevesebb lesz a pénzünk, de nem éri meg, hogy az egészségem menjen rá a dologra.

Ezek mellett az új lakásba komoly takarítási mánia lett úrrá rajtam, így a héten még egyszer összetörtem, ezért kértem szabit, hogy kicsit összeszedjem magam, aminek fő eleme, hogy leülhessek kicsit írni, rajzolni, meditálni és pihenni.

 


Így jutottam el oda, hogy most itt lehetek veletek. Elkezdtem írni az IhC új fejezeteit és igyekszem újra hozni a megszokott időkben. Addig is jók legyetek.

Manami kilép… Főz egy ebédet és befejezi a 8 –as fejezetet.

Sziasztok!

UI.: Tessék egy kis reggeli kakaó…

Ja bocsi, miközben írtam ezt a bejegyzést elfogyott… Hihi.

New episode

Nishihara Manami  2017.08.14. 17:09

 

 

Kapcsolódó kép

Sziasztok!

Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom, hogy ismételten három hete nem jelentkeztem. Még mindig bajlódunk az építkezéssel. de már az utolsó simításokat végezzük. A héten pedig bekövetkezik a költözés. ígérem, igyekszem, amint lesz időm, foglalkozok kicsit az oldallal is de sajnos jelenleg ég minden energiám a költözésre és a takarításra fordítódik.

Szeretnék mielőbb érdemleges munkát is kiadni a kezemből, addig is jók legyetek és úgy döntöttem kis kárpótlásul olyan dizájnt rakok ki, amilyet ti választotok. Továbbá elindítok egy Mystic Messengeres fanfictiont (egy Seveneset) szeretném, ha segítenétek kiválasztani melyiknek ugorjak neki (természetesen mind a kettőt szeretném megírni). Valamint!! Van jelenleg egy futó Heart of Innocence című fanfiction az oldalon, Van – e rá igény, hogy folytassam.

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és mellettem való kitartásotokat ígérem, már nem kell sokáig várnotok a folytatásra.

Mindenkinek további jó szórakozást.

Sziasztok!

New episode

Nishihara Manami  2017.07.23. 21:01

Képtalálat a következőre: „olivier mira armstrong gif”

Sziasztok!

Végre megszületett az IhC hetedik része. Eleinte lehet, hogy kicsit zavaros lesz, de ígérem, letisztul a dolog. Egy kis időugrásban lesz részünk, szereplőink meg mutatják másik arcukat is.

Nem tudom, pontosan mikor érkezik, az új rész igyekszem behozni a lemaradást, de sajnos komoly időhiányban szenvedek a házépítés miatt, amikor pedig van egy szabad fél órám örülök, hogy élek.

Minden esetre igyekszem, amint kész hozom az új részeket. Remélem, tetszik az új rész. Véleményt nyugodtan írjatok kár chatbe akár a „VENDÉGEK” – vendégkönyvbe.

Puszi mindennek, jó olvasást, sziasztok!

Következő 5 cikkElőző 5 cikk

 

CSS Codes


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE